X
تبلیغات
عطاری ابـّـا - 94 - مضرات لبنیات ( دوغ -ماست - پنیر - کره - شیر - غارا -بستنی- ...)
همنشين صالح مانند عطار است که اگر عطر خويش بتو ندهد بوي خوش آن در تو آويزد.حضرت رسول(ص)
 امام کاظم(ع) فرمود:

هرکس می خواهد ماست بخورد و ماست او را زیان نرساند!  روی آن هضم کننده ای هم بخورد. پرسیده شد: هضم کننده چیست؟ فرمود: نانخواه(زنیان). 

کافی

مطالب مندرج در این قسمت نتیجه مطالعه و تحقیقات شخصی اینجانب از طریق طب سنتی و طب اسلامی و طب رایج غربی می باشد. لذا از نظرات و انتقادات کارشناسان استقبال می شود.لازم به ذکر است این مطالب نیاز به بررسی بیشتر دارد.


تغذیه در گاو داریهای امروزی و مدرن :

علاوه بر علوفه از کودهای شیمیائی  (ازت . اوره ) -  جوش شیرین -  گوگرد -  منیزیم -  آهک - نمک زیاد -  پودر استخوان - نان کپک زده - مدفوع مرغ های صنعتی (دارای سموم خطرناک و داروهای ... ) - فاضلاب کشتارگاههای صنعتی .... می باشد . بنابراین شیر یک گاو علفخوار از ۴ کیلوگرم به ۳۰ کیلو و یا ۵۰ کیلو تا  ۱۶۱ کیلوگرم در یک شبانه روز می رسد.( منبع: در بخش خبری صدا و سیما یک گاو در شهرستان میناب را با ۱۶۵ کیلوگرم شیر در ۲۴ ساعت نشان داد)

طبق توصیه های  قرآن و علمای دینی ما، انسان مجاز به مصرف محصولات حیوانات نجاست خوار نیست. و چون در برخی گاوداریها و مرغ داری ها  و حتی برخی پروش دهندگان بوقلمون و شترمرغ  استفاده از نجاسات به کثرت استفاده می شود. باید در مصرف این قبیل مواد احتیاط کرد.

  1. ریزش مو - چربی مو
  2. سفید شدن مو زودتر از موعد
  3. بیماری های چشم -درد - نزدیک بینی - دوربینی- آب مروارید - آب سیاه- ...
  4. سینوزیت 
  5. صرع  و غش
  6. جوش صورت 
  7. تنگی نفس
  8. آسم 
  9. درد گلو
  10. تیروئید
  11. خرو پف
  12. ناراحتیهای معده 
  13. ورم روده و معده
  14. ترش کردن معده
  15. کولیت - بواسیر - فیستول - شقاق
  16.  آب آوردن و تورم اعضائ بدن (بیضه- سینه -دست -زانو - پا- قلب- مغز ) 
  17. انواع کیست ها (کیست سینه زنان - کیست کلیه - کیست تخمدان ... )
  18. انواع تومور (تومور مغزی - تومور استخوان) بخصوص پنیر علت تومور است.
  19. ازدیاد رشد سلولهای سرطانی
  20. گرفتگی قلب 
  21. بزرگی قلب 
  22. عرق زیاد و بد بو بدن
  23. عرق سوز شدن بدن
  24. چاقی 
  25. خواب آلودگی صبح
  26. آبریزش دهان
  27. پرید دردناک زنان
  28. خونریزی زیاد ماهانه زنان
  29. سرطان رحم
  30. نازائی 
  31. زود انزالی آقایان 
  32. دختر بودن همه فرزندان
  33. سرد مزاجی جسمی و جنسی
  34. لکه های سیاه صورت
  35. خارش بدن در اعضای پائین بدن( دست - پا - کشاله ران .... )
  36. سودا ( اگزما )
  37. برص:لک و پیسی - بهق - ویتیلیگو 
  38. آرتروز گردن
  39. آرتروز زانو
  40. دیسک کمر
  41. پوکی استخوان - از بین برنده سلول استخوان ساز
  42. دردهای استخوانی
  43. سردی استخوان 
  44. سردی بدن
  45. رماتیسم مفاصل
  46. بیماری AS
  47. آرتریت روماتوئید
  48. خار پاشنه پا
  49. گرفتگی مچ دست - تورم و التهاب تاندون - تاندونیت
  50. بیماری MS - ALS - MMD
  51. لقوه 
  52. رعشه - پارکینسون
  53. آلزایمر -فراموشی
  54. زونا
  55. کندی عکس العمل
  56. جنون آنی
  57. لکنت زبان
  58. ازدیاد آب دهان
  59. ناراحتی اعصاب
  60. افسردگی 
  61. میگرن و سردردهای سرد 
  62. وسواس 
  63. دروغ گفتن زیاد  
  64. ترس
  65. دلهره و اضطراب 
  66. شب ادراری
  67. بیش فعالی کودکان
  68. بدی رانندگی 
  69. جن زدگی 
  70. تنبلی و سستی 
  71. بیماری های کلیه
  72. سنگ کلیه
  73. سنگ مثانه
  74. کم خونی
  75. فشار خون بالا  بعلت سردی کلیه
  76. غلظت خون بعلت ازدیاد بلغم خون
  77. جوش صورت بعلت فساد و مواد شیمیائی در شیر
  78. انواع سرطان
  79. تورم غده پروستات بعلت سردی
  80. پیری زودرس  بعلت زود سرد کردن بدن ( مرگ - سودا )
  81. و بیماریهای اتوایمیون ... 

 اکثر بیماری های فوق نتیجه ازدیاد خلط بلغم در بدن می باشد. که سبب آن غلظت خون بلغمی( خون خام نپخته بدن ارزش غذائی) و عدم هضم صحیح غذا و رسوب بلغم در اندام ها و ایجاد اختلال در غدد بدن و سپس ..... و این همه بسبب مصرف بیش از اندازه و تبلیغات مافیای لبنیات در جهان، برای مصرف بیشتر لبنیات می باشد.

ماست و عدم جذب آهن غذا :

{ بنابر تحقيقات اخير دانشمندان، مصرف چاي بعد از غذا و ماست و لبنيات همراه غذا باعث کاهش در جذب آهن بدن مي شود.به گزارش باشگاه خبرنگاران به نقل از پايگاه خبري آبزرور فرانسه; بيشتر نسبت به مصرف چاي مقاله هاي به چاپ رسيده بود اما اکنون دانشمندان درباره ماست اعلام کردند در حين غذا خوردن باعث کاهش جذب آهن، اين ماده حياتي در بدن مي شود. بنابراين گزارش; وجود فراوان کلسيم در لبنيات باعث کاهش جذب آهن در بدن مي شود زيرا اولويت جذب با کلسيم است و آهن جذب نشده و مستقيما دفع مي گردد.يادآور مي شود; کمبود آهن بيماري خطرناکي است که در زنان جوان بسيار مشاهده مي گردد و باعث اختلالات شديدي در بدن مي شود. منبع: آفرینش ۲۶/۴/۸۶ }

ماست عامل اصلی پوکی استخوان:

غذاهائی که دارای اسید و یا PH پائین هفت دارند باعث از بین رفتن سلول استخوان ساز و فعالتر شدن سلول استخوان خوار می شود که پونه و زیره دو گیاه اصلی برای فعال شدن سلول استخوان ساز می باشند. به همین علت در قدیم دوغ را با پونه استفاده می کردند. چون پونه و نعناع و کرفس و جعقری و زیره گیاهانی هستند که بشدت باعث جذب کلسیم و تقویت سلولهای استخوان ساز می شوند. همچنین برای رفع پوکی استخوان - آرتروز و ... از سبزیجات و بخصوص جعفری- کلم- کرفس و مغز بادام ( بصورت شربت بادام) و کالاجوش و مصرف شبانه ( ۱عدد کشک بومی و ۲ عدد گردو و ۳عدد خرما ) و با توجه به اینکه در روز کلسیم جذب بدن نمیشود و باید شبها لبنیات طبیعی مصرف شود. 

به همین دلیل مصرف هم زمان چند غذای سرد عامل اصلی پوکی استخوان در ایران است: مثل:

۱- پنیر و خیار و گوجه باعث پوکی استخوان { اسید + اسید + اسید}

۲- ماست و برنج { اسید + اسید}

۳- دوغ + برنج +مرغ + کباب گاوی{ اسید+ اسید+ اسید+ اسید}  

سالاد + سس( ماست+ سرکه+ ....) + نوشابه{ اسید+ اسید+ اسید+ اسید} 

 لبنيات خطر ابتلا به سرطان پروستات را تشديد مي‌كند[b]پژوهشگران هشدار دادند: مصرف گوشت قرمز(گاو ) و فرآورده‌هاي لبني خطر بروز سرطان پروستات را افزايش مي‌دهد.

به گزارش سرويس بهداشت و درمان ايسنا، ‌اين رژيم غذايي مقدار هورموني موسوم به فاكتور رشد - 1 شبه انسوليني يا IGF-1 ‌ را افزايش مي‌دهد كه باعث افزايش رشد سلولي مي‌شود.

در اين تحقيق، گروهي از متخصصان دانشگاه آكسفورد نتايج حاصل از 12 مطالعه را كه روي نزديك به 9هزار مرد انجام گرفت، مورد آزمايش و بررسي قرار دادند.

آنها دريافتند؛ در مرداني كه مقدار IGF-1 در خونشان بالا است احتمال ابتلا به سرطان پروستات، 40 درصد افزايش پيدا مي‌كند.

نتايج اين تحقيق در مجله «سالانه‌هاي طب داخلي» به چاپ رسيده است. فاكتور IGF-1 نقش مهمي در رشد و نمو كودكان و نوجوانان ايفا مي‌كنند.

اين فاكتور در افراد بزرگسال تنظيم رشد و مرگ سلولي را تداوم مي‌بخشد اما درعين حال هم مي‌تواند مانع از مرگ سلولهايي شود كه به پايان چرخه طبيعي حياتشان رسيده‌اند.

هنوز معلوم نيست كه چه درصد از مواد در رژيم غذايي بر ميزان IGF-1 تاثيرگذار است اما اين تحقيق نشان داد؛ در افرادي كه مقدار زيادي گوشت(گاو ) و لبنيات مصرف مي‌كنند، ‌مقدار آن 15 درصد بيشتر است.

محققان مي‌گويند؛ فاكتورهاي خطرزاي سرطان پروستات بويژه آنهايي كه مربوط به درمان يا تغيير در الگوي زندگي مي‌شوند، بايد شناسايي شوند. اكنون ما مي‌دانيم كه اين فاكتور يعني مصرف زياد گوشت و لبنيات با اين سرطان در ارتباط است و بنابراين مي‌توانيم بررسي روي رژيم غذايي و فاكتورهاي الگوي زندگي را كه بر روي مردان تاثير گذار هستند، آغاز كنيم و به نتايج بهتري در زمينه پيشگيري يا درمان دست يابيم.

ماست و بیماری پارکینسون:

آخرين تحقيقات حاكي از آن است كه مصرف مقادير زيادي از محصولات و فرآورده هاي لبني خطر ابتلا به بيماري پاركينسون را در مردان افزايش مي دهد.

به
گزارش خبرگزاري مهر به نقل از چايناويو بررسي ها اين امر را تاييد مي كنند اما علت آن هنوز مشخص نشده است. آمار نشان مي دهد مرداني كه به مقدار زياد لبنيات مصرف مي كنند شصت درصد بيشتر از ساير مردان در معرض ابتلا به پاركينسون قرار دارند. اين نتايج براساس اطلاعات جمع آوري شده از بين 57 هزار و 689 شركت كننده مرد و 73 هزار و 175 شركت كننده زن در مدت نه سال به دست آمده است. در اين پژوهش نه ساله، 250 مرد و 138 زن مبتلا به پاركينسون در اين گروه شناسايي شدند.

سرپرست
تيم تحقيق در اين مورد مي گويد هنوز مشخص نشده است كه مصرف لبنيات چه تاثيري بر روي زنان در زمينه ابتلا به اين بيماري ممكن است داشته باشد و به علاوه علت رابطه مصرف زياد اين فرآورده ها با افزايش خطر ابتلا به پاركينسون در مردان نيز هنوز مشخص نيست.به گفته اين محقق، براي مشخص كردن موارد فوق انجام مطالعات بيشتري مورد نياز است. زيرا فرضيه هاي گوناگوني در اين مورد وجود دارد.

سرطان رحم 

به گزارش جهان به نقل از نیونیوز؛ خانم هایی که سرطان رحم دارند دارای مقادیر بالاتری از کلسیم در خون خود هستند.

 زیرا بروز بسیاری از سرطان های رحم با افزایش سطح پروتئین همراه است.
 
میزان وقوع مرگ و میر در اثر سرطان رحم زیاد است چراکه شناسایی آن بسیار سخت است و علائم آن زمانی به وجود می آید که این سرطان پیشرفته باشد اما با استفاده از تست کلسیم در خون می توان بیماری را در مراحل اولیه تشخیص داد. و براي درمان آن اقدامات آگاهانه اي را در نظر گرفت.
 
گفتني است بعد از سن 65 سالگي خوردن بيش از 1500 ميلي گرم کليسم در روز علائم بروز اين سرطان را در زنان افزايش مي دهد و پزشکان توصيه مي کنند کلسيم بايد در بين زنان در حد متعادلي مصرف شود.
 

نکته: در بين انواع کلسيم ها مصرف بيش از حد پنير و ماست نسبت به شير بروز اين سرطان را تا ميزان بسيار بالايي افزايش مي دهد.

چون علت اصلی این بیماریها. لبنیات می باشد آیا می توان باز هم توصیه به فواید و خوردن لبنیات کرد.

آیا می دانید شرط اصلی بهبودی این بیماریها نخوردن لبنیات و ترشیجات بازار می باشد.

  و این هم یک سایت منتقد نظریات و تحقیقات بنده:( از انتقادهای علمی و کاملا غیرعلمی این سایت متشکرم )    http://www.irexpert.ir/Webforms/Forum/Question.aspx?QID=62038&Msg=OK

 منتظر نظرات و انتقادات زیبای شما هستم

دکتر حسین روازاده - استاد جمشید خدادادی - حسین خیراندیش - مهدی فهیمی -  .


برچسب‌ها: لبنیات, ماست, ام اس, اتوایمیون, کم خونی
+ نوشته شده در  88/05/31ساعت 22:27  توسط سیدرضاصالحی ابری SEYED REZA SALEHI ABARI | 
 
صفحه نخست
پست الکترونیک
آرشیو
عناوین مطالب وبلاگ
درباره وبلاگ


اقتصاد و فرهنگ، با عزم ملی و مدیریت جهادی





امام صادق(ع):(الكافى : ج 6 ص 288 ح 2)

- صبحانه بخور و شام بخور و در فاصله میان آنها چیزی مخور . چراکه موجب تباهی تن است . مگر نشنیده ای که خداوند می فرماید: و آنان صبحگاهان و شامگاهان روزی ویژه خویش را دارند.
ولهم رزقهم فیها بكرة وعشیا؛(مریم ، آیه 62)

0
0
0
آدرس
عطاری ابّا:
اصفهان-خیابان جی- صد متری هتل نگین جی- طبقه زیرین استریو سیما - پلاک 517 ( 5245429 -0311)

پیوندهای روزانه
روزهای حجامت در سال
خواص دمنوش ایرانی
خواص و مضرات روغن ها
حجامت
زالو درمانی
خواض و مضرات گوشت ها
غذاهای مفید و غذای مضر
درمان بیماری ام اسMS
درمان سایر بیماریها
درمان سرطان کیست توده تومور
مضرات لبنیات=ماست
تدابیر دوران بارداری
فروشگاه کتب طب سنتی- آموزش طب سنتی
آرشیو پیوندهای روزانه
نوشته های پیشین
بهمن 1392
آبان 1392
مهر 1392
شهریور 1392
اردیبهشت 1392
دی 1391
مرداد 1391
آبان 1390
مرداد 1390
اردیبهشت 1390
مرداد 1389
تیر 1389
فروردین 1389
مهر 1388
مرداد 1388
تیر 1388
بهمن 1387
آذر 1387
آبان 1387
مهر 1387
فروردین 1387
آرشیو موضوعی
حفظ الصحه (بهداشت)تدابیر
اخبار و آموزش
تغذیه سالم
تغذیه ناسالم و مضر
بیماری ها و درمان
علت و درمان بیماری ام اس MS { مرنج و مرنجان}
لوازم مصرفی
طب و طبیب
عطاری
پیوندها
رساله ذهبیه امام رضا(ع)
استاد مهــدی صیــادی
نقد طب مدرن از دیدگاه آیت الله جوادی آملی
موسسه تحقیقات حجامت ایــران
پژوهشکده مجازی اسلام
دکتر محسن ناصری
جمشید خدادادی
دکتر رضا منتظر
دکتر مهدی فهیمی
پیک شفا(سیدمحمدموسوی)
محصولات مورد تایید روازاده در اصفهان
دکتر روازاده (احیای سلامت)
اندیشگاه طب
علامه نورانی
طبیب خراسان
احیای سلامت (اصفهان)
شرکت شفای کردستان
احیای سلامت (مشهد)
احیای سلامت اصفهان
طب اسلامی (مشهد)
غذا بهترین دارو
طب اسلامی(حمید)
طب اسلامی(محسن)
تغذیه سالم ازدیدگاه طب اسلامی-ایرانی
اینشتین و اسلام ( انیشتن)
اسلام پزشک بی دارو
کانون طب سنتی ایران
اعجاز پزشکی قـرآن
جادوی سبز
طب کل نگر
طب گیاهی
طب الائمه
طب شیعه
فروش زالو
ورزش در اسلام -غدیر
پروفسور خرسند(غذا درمانی)
آموزه های بهداشتی(کرباسچیان)
اصول‌ تغذیه‌ در سیره‌ پیامبر اعظم‌
خواص میوه ها و گیاهان سبز
ضد سرطان و تومور (حصا-آ )
تطابق طبع با پزشکی جدید
بهتر زیستن را بیاموزیم
باقر
تغذیه
آب حیات
آل اسحاق
طب الرضــــا
نسخه درمانی
تغذیه و ناباروری
طب ابن سینائی
استاد جلیل بابائی
گل شفا( کرمی مبارکه)
مجمع پژوهشگران طب سنتی حکیم جرجانی
طب سنتی گنجی در خرابه
سلامت جنسی و باروری
آناتومی بدن انسان 1
آناتومی بدن انسان 2
انجمن حمایت از کشاورزان اصفهان
سادات صالحی ابری
کشکول الیاس
 

 RSS

POWERED BY
BLOGFA.COM

اوقات شرعی